lunes, 30 de marzo de 2009

Selecció d'eines web.2.0





De tot el llistat anterior, he escollit les següents:

http://bubbl.us

http://wisemapping.com

Aquestes dues pàgines, son eines per crear mapes conceptuals de manera fàcil i rápida, i m'ha sembla molt útil per treballar amb els alumnes, es una manera més motivadora de realitzar un recull de les idees principals d'un temari, a partir d'un mapa conceptual que ells son capaços de crear amb aquestes pàgines.

A més, http://www.zamzar.com/, es un conversor de tot tipus d'arxiu, i no requereix cap instalació i es molt fàcil d'utilitzar. M'ha semblat molt interessant, perqué moltes vegades he necessitat cambiar els meus arxius a altres formats, i sempre he tingut que estar buscant programes conversors i instalant-los al meu pc. I d'aquesta forma només tens que adjuntar l'arxiu i seleccionar el format al que el vols convertir.

En general, totes les pàgines m'han semblat molt interessants i educatives, ja que d'una manera o un altra les podem aplicar a l'aprenentatge, també m'han agradar molt les pàgines de treball amb imatges, per realitzar presentacions de manera fàcil i molt atractives ( Animoto, imageloop...etc.)

Elena.G

No hay comentarios:

Publicar un comentario